Sofie en haar helden

Heb jij mijn nieuwe boek al gezien?
En ga je ook mee op avontuur misschien?
Ik wil dit samen met jou gaan beleven.
Mijn helden zullen ons een rondleiding geven.
Van de hoogste berg tot de mooiste glinsterende zee.
Kom maar gauw en ga met mij mee!

Doe mee & Win!

Wat ziet sofie?

'Sofie en haar helden' 

'Sofie en haar helden' is een prentenboek met een rijmverhaal vol kleurrijke prenten.
Op een dag kijkt Sofie vanuit haar raam naar buiten. Ze is jaloers op de vogels die ze ziet en vraagt zich af waar ze allemaal naartoe vliegen. Sofie gaat samen met haar twee helden allerlei nieuwe dingen zien en ontdekken. Met zijn drieën stappen ze in een luchtballon en vliegen naar veel mooie plekken!

Binnenkort!

Nog even geduld en dan kun je op avontuur samen met Sofie & Bo ... en de dromenfee!

Wat ziet Sofie?

Hoe is het ontstaan? 

Na jarenlang de droom te hebben om een eigen prentenboek uit te brengen, kwam na 14 jaar uiteindelijk het ‘lampje’ boven mijn hoofd. ‘PLING!’ Dat was het moment om alles eens op papier te gaan zetten.

Het idee ontstond nadat ik mezelf compleet voelde met mijn drie kinderen.

‘Je voelt je compleet en daardoor ontstond het idee voor een prentenboek?’ hoor ik je vragen?

Ja dat klopt helemaal!

Door het leeftijdsverschil tussen mijn drie kinderen en doordat ik zelf dus ook bij elke geboorte in een nieuwe levensfase zat, leerde ik in al die moederjaren veel bij. Na al die jaren weet ik dat elk kind een andere aanpak nodig heeft, maar dat je het opvoeden altijd vanuit je hart moet blijven doen. Elk kind groeit en bloeit door liefde en aandacht, maar vooral ook door op avontuur te gaan in de grote nieuwe wereld.

Alle drie mijn kinderen heb ik aan de hand meegenomen om te gaan ontdekken wat er allemaal voor moois te zien en te beleven valt.

Ik heb ze leren vertrouwen in zichzelf, maar ook dat ik ze altijd zal beschermen. Dat ze ook weleens mogen vallen, want door te vallen leer je ook weer op te staan. Dat ze elke dag op avontuur moeten gaan om te zien, te doen en te ervaren dat je elke dag weer iets nieuws kunt leren. Al deze mooie momenten zijn nu voor altijd mooie herinneringen. Ik hoop nog veel van deze mooie herinneringen te mogen maken met mijn drie lieve schatten! Het uiteindelijk doel is om hun handje los te laten, zodat ze vol ervaringen en zelfvertrouwen de ‘grotemensenwereld’ in kunnen.

Het eerste deel van 'Wat ziet Sofie?' heet: 'Sofie en haar helden'. Dit deel gaat over ontdekken, vertrouwen, geborgenheid, liefde en familie. 


Vrolijke groet, Nancy