Wat ziet sofie?

Sofie kijkt elke dag vanuit haar raam naar buiten. Daar hoort ze elke dag de vogeltjes naar haar fluiten. Maar ze ziet nog zoveel meer! Elke dag, keer op keer. Er valt zoveel te zien en zoveel te beleven. Pak Sofie bij haar hand en ze zal jou een rondleiding geven. 

Deel 1 & Deel 2

Wat ziet Sofie? bestaat uit twee delen. Na het grote succes van deel 1 begin dit jaar , 'Sofie en haar helden' is begin Juli 2021 deel 2, 'Sofie & Bo en de betoverde laarsjes' verschenen. Beide prentenboeken zijn voorzien van een rijmverhaal vol kleurrijke prenten. Daarnaast zijn de boeken van Wat ziet Sofie? voorzien van een rustig leesvlak, wat de leesbevordering stimuleert zonder afgeleid te worden.

Deel 1

'Sofie en haar helden' 

Op een dag kijkt Sofie vanuit haar raam naar buiten. Ze is jaloers op de vogels die ze ziet en vraagt zich af waar ze allemaal naartoe vliegen. Sofie gaat samen met haar twee helden allerlei nieuwe dingen zien en ontdekken. Met zijn drieën stappen ze in een luchtballon en vliegen naar veel mooie plekken!

Het zijn de kleine dingen die het doen en door op avontuur te gaan maak je de mooiste herinneringen ...

Wist je dat er in dit boek belangrijke kletswoorden staan waarmee je een fijn gesprek kunt starten over leuke, grappige maar soms ook lastige onderwerpen? 

Droom weg in de wereld van dit boek en klets maar raak!

Deel 2

'Sofie & Bo en de betoverde laarsjes'

Op een dag stond Sofie vanuit haar raam naar buiten te gluren. Haar beste vriendin Bo kwam logeren en het kon nu niet heel lang meer duren. In hun dromen maakte ze met hun betoverde laarsjes en de dromenfee ontzettende mooie avonturen mee. 
*Klik ... Klik ...* zeiden de laarsjes. -FLITS FLATS PATS BOEM- 
En wat gebeurde er toen?
Trek je laarsjes aan, lees dit boek en ga met de meiden mee.
Dan ga ook jij mee op avontuur met de dromenfee!

Wist je dat de kinderen in dit boek spelenderwijs tellend op avontuur gaan?

Droom weg in de wereld van dit boek en tel de sterren, de kleuren van de regenboog en de ijsjes in ijsjesland!


Nieuwsgierig naar deze boeken?

Leer met Wat ziet Sofie?!

Wist je dat je met Wat ziet Sofie? ook spelenderwijs kunt leren? 
Klets er op los met de Kletskaarten of leer tellen met de stekers van Grennn.