Manuscript

Het verhaal zat al een tijd in je hoofd. En nu staat het dan eindelijk ook op papier. Natuurlijk heb je het keer op keer herlezen. Al die zinnen, al die woorden. Je hebt erin gestreept, er soms wat aan toegevoegd en je hebt ermee geschoven. Je was kritisch, maar nu ... Nu ben je tevreden.

De verleiding is groot om meteen op zoek te gaan naar een partij die je verhaal uit wil geven. Ga je voor een reguliere uitgeverij of kies je voor uitgeven in eigen beheer? Zeker bij die laatste kun je vaak gauw (en snel) terecht. Keus genoeg ook. En waarom zou je die stap ook níet zetten? Je hebt er meer dan je uiterste best op gedaan.

Toch is het slim om nog even te wachten. Waarom?

Volgende stap

Vaak zie je je eigen fouten over het hoofd. En gek genoeg; steeds weer lees je er overheen. Ook is onze taal knap lastig. Moeten die woorden nou aan elkaar of moeten ze los? Schrijf je aan het eind een d of een t? Is het nou dat of wat? En hoe zit het ook alweer met die leestekens?

De hoogste tijd voor vreemde ogen. Ogen die voor het eerst en met een frisse blik naar jouw manuscript kijken. Is je tekst foutloos? Is de structuur in orde? Aandacht voor alles wat aan jouw aandacht ontsnapte. De dingen die uitgeverijen en lezers storend vinden. Je manuscript wordt een goed verhaal.

Aanbod

Twijfel je nog steeds of dat allemaal wel nodig is? Wil je vooraf precies weten wat jij ermee op zou schieten? Dat snap ik. Vandaar mijn speciale aanbod, waardoor die beslissing een stuk gemakkelijker wordt. Wat dat inhoudt?

Voor slechts € 10,- (excl. btw)* bewerk ik maximaal 1000 woorden van je manuscript. Het manuscript, waarin elke aanpassing afzonderlijk te zien is, krijg je snel van me terug. Bekijk het op je gemak. Ben je er tevreden mee? Ik stuur je graag een vrijblijvende offerte voor (de rest van) het manuscript. Kies je daarna voor M-Standaard of voor M-Plus? Ik geef je graag advies. En wie weet, ga ik dan wel voor jou aan de slag. Zo wordt jouw verhaal een nóg beter verhaal!

Een volledig bewerkt manuscript van 10.000 woorden kan ik je al voor € 245,- (M-Standaard/excl. btw) leveren. M-Plus: € 281,75. En een manuscript van 20.000 woorden al voor € 370,- (M-Standaard/excl. btw). M-Plus: € 425,50. Heb je een omvangrijker manuscript of ben je benieuwd naar een vrijblijvende richtprijs? Neem gewoon even contact op.

*) Aanbieding van € 10,- is eenmalig te gebruiken bij manuscripten groter dan 1000 woorden.

Speciaal tarief

Ben je een vriend(in) van uitgeverij Ensifera? Wil je je manuscript door mij laten verzorgen? Graag vertel ik je over de speciale voorwaarden. 

Het resultaat?

  • vol zelfvertrouwen uitgeven in eigen beheer
  • een betere binnenkomer bij iedere uitgeverij

Daar doe je het voor!


Groet, Henk

Begeleiding manuscript

 M-Standaard
 - correctie spelling
 - foutloze zinnen
 - nakijken opmaakt (o.a. spaties)
 M-Plus
 - als M-Standaard met extra:
 - opbouw
 - consistentie
 - leesbeleving

Henk 

Henk Tekst                                          

Website: https://henktekst.nl                                                  
E-mailadres: henk@henktekst.nl              
Telefoonnummer:  06 - 50 57 86 34